Kezdőlap » Shop » Apple Watch SE3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Starlight Sport Loop

Apple Watch SE3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Starlight Sport Loop

123 240 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 123 240 Ft
  • 123 240 Ft
  • 123 240 Ft
Raktáron
Kiemelések:

Apple MR9W3

Összehasonlítás
Leírás

Rendelhető : 3-5 munkanap

Megmutatja, mennyire megéri.
Egyszerű kapcsolattartás. Motiváló fitneszmérőszámok. Innovatív egészségfigyelő és biztonsági funkciók. És mostantól karbonsemleges tok-szíj kombinációkban is kapható. Az Apple Watch SE imádnivaló funkciókat kínál szerethető áron.

Maradj kapcsolatban úton, útfélen.
Futás közben is felveheted a hívásokat. Gyorsan válaszolhatsz az üzenetekre a megbeszéléseken. Zenét hallgathatsz útközben. Sőt, csuklóból fizethetsz az Apple Payjel. Adj hozzá mobil-előfizetést, hogy minden eddiginél több helyen maradhass kapcsolatban akkor is, ha nincs nálad a telefonod.

Úszkálhatsz az élményekben.
Az Apple Watch SE 50 méteres mélységig vízálló. Az uszo­dá­ban mérheted vele a rész­időidet és a sorozataidat. Nyílt vízen pedig rögzítheted az út­vonaladat, és még akkor is pontos mérő­számokat mutat, ha úszó­deszkát használsz. Akár pancsolsz, úszol vagy szörfözöl, nem árt neki a víz.

Egy edzőtárs, mindig kéznél.
A továbbfejlesztett Edzés appal úgy edzhetsz, mint még soha. Sokoldalú mérőszámok és nézetek segítik felpörgetni az edzéseidet. A megújult Térképek és Iránytű app segít a helyes úton vagy ösvényen maradni. A Tevékenység appban lévő gyűrűk segítségével célokat állíthatsz be a Mozgás, Gyakorlat és az Állás terén. Az Apple Watch egy csuklódra erősített személyi edzőként motivál, hogy mindennap bezárd a gyűrűidet.

Figyelj oda a lelkiállapotodra.
A Tudatosság app újdonságaival tudatosabban élheted meg az érzelmeid, és fejlesztheted a lelki ellenálló képességed. Görgess végig az ábrákon, és válaszd ki, hogyan érzed magad az adott pillanatban vagy napon. Mindezt az Apple Watchon, bizalmasan kezelve. Majd használd az Egészség appot az iPhone-on, hogy követhesd az alvási, edzési és egyéb szokásaid alakulását.

Egy biztonsági funkció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.
Az Apple Watch SE képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, elküldi a diszpécsernek a tartóz­kodási helyed, és az általad beállított, vész­helyzetben értesítendő személyeknek is jelzi, hogy baleset ért.

Kövesd a szíved ritmusát.
A Pulzusszám appban bármikor ellenőrizheted a pulzusodat. Az órád értesít, ha kiugróan alacsony vagy magas a pulzu­sod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Tudj meg többet csukott szemmel.
Az Alvás appal nemcsak azt követheted, hogyan alszol, de az iPhone-oddal együtt­működve következetes időrendet és állandó esti rutint is segít kialakítani, hogy elérhesd a kitűzött alvási céljaidat. Nézd vissza, hogy mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel. A trend­jeid­ből láthatod, mennyire követ­keze­te­sen sikerül teljesítened a céljaidat. Épp csak a bárányokat nem számolja helyetted.

Rendkívüli rendszer. Újragondolva.
A vadonatúj watchOS 10 több mindent jelenít meg az óra kijelzőjén, mint valaha. Gyakorlatilag minden app kinézete és működése megújult, hogy egyetlen pillantással több információt kaphass. Az Intelligens pakli segítségével bármelyik számlapról végiggörgethetsz a widgeteken. A mentális és szemegészséggel kapcsolatos adatok segítségével nyomon követheted a tested és az elméd állapotát – közvetlenül a csuklódról.

Gyártó: Apple

Gyártói weboldal: https://www.apple.com/hu/apple-watch-se/

Garancia: 12 hónap garancia

További információk
Tömeg 0,231 kg
Kijelző mérete

iOS kompatibilis

Android kompatibilis

Windows kompatibilis

Üzemidő

Vízállóság

Vízállósági szabvány

Wi-Fi

Bluetooth

GPS

Gyroscope

SIM foglalat

NFC

Pulzusmérő

Gyorsulásmérő

Üzenet és hívás kezelése

Mikrofon

Alvás figyelés

Magasságmérő

Elégetett kalória kijelzés

Zene vezérlése

VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása

Apple Watch SE3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Starlight Sport Loop
123 240 Ft Kosárba teszem