Kezdőlap » Shop » Panasonic TX-55LX800E LED Smart

Panasonic TX-55LX800E LED Smart

312 830 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 312 830 Ft
  • 312 830 Ft
  • 312 830 Ft
Raktáron
Kiemelések:

TV TX-55LX800E LED Smart TV

Összehasonlítás
Cikkszám: 203883 Kategóriák: , , , , , Címkék: , , , , , , , , , , ,
Leírás

Az LX800 sorozatú 4K Android TV™ nagy teljesítményt és kompakt kényelmet kínál. A színpompás, nagy fényerejű HDR Bright Panel Plus képernyő a legkülönfélébb videoközvetítési lehetőségeket kínálja.

Teljes látvány. Teljes érzület.
Gyors mozgások rendkívüli tisztasággal megjelenítve. A sportközvetítések és a videojátékok kiemelkedő paramétereket igényelnek, ezért most több 4K LED TV-változatunkat frissítettük. Tervezési szempont volt a gyors akció és az izgalmak megjelenítése nappalijában. Nagy képernyőn megjelenő és vezérelhető akció – kiváló színek és tűéles képminőség – figyelemre méltó hanghatás helyezi az események középpontjába.

Jobb kihasználásravár a TV
Az Android TV megkönnyíti a szórakozást. Több mint 400 000 film és műsor egy helyen. A készülék Google beszédhangvezérléssel irányítható.

Nézheti kedvenceit, és irányíthatja beszédhanggal
A TV többet nyújt beszédhangvezérléssel. A távirányító Google Assistant gombjának megnyomásával gyorsan kereshet több mint 400 000 film és műsor között, valamint például ajánlást kaphat hangulatának megfelelően és vezérelheti intelligens otthoni eszközeit.

Rakja ki kis képét a nagy képernyőre
Telefonról, táblagépről és laptopról azonnal kirakható a kép a TV-re. A Chromecast built-in™ segítségével átjátszhatja például kedvelt filmjeit, műsorait, alkalmazásait és játékait közvetlenül a TV-re.

Átjátszhatja kedvelt Netflix-sorozatait
Tudta, hogy a Netflix műsora egyszerűen átjátszható okostelefonról a kívánt Panasonic TV-re? Csak csatlakoztatja mindkettőt a WiFi-hez, a Cast (Átjátszás) ikonra kattint, és kész is. Miért ne próbálná ki a Stranger Things sorozattal?

Színei tiszták, ragyogóak, hogy minden jól látsszon
A 4K LED TV és HDR Bright Panel Plus képernyője természetes fénnyel teli szobában is tökéletes. Még a legerősebb nappali megvilágításban is tiszta, ragyogó, színpompás és bámulatosan kontrasztos képeket jelenít meg, hogy jól látsszanak az események.

Valóban pontos képvisszaadás, mely megragadja a pillanatot
A HCX processzor – Ez a processzor a készülék agyközpontja. A TV-vel kapcsolatos ismereteinket egy képfeldolgozó processzorban egyesítettük, amely a káprázatos kontrasztot, élességet és színvisszaadást biztosítja.

Figyelemre méltó hanghatás, mely stadionélménnyel szolgál
Dolby Atmos® – A jó kép fontos, de sokkal magával ragadóbb egy jó hangzással együtt. Dolby Atmos® technológiát alkalmazó hangfeldolgozási rendszerünk olyan érzés, mint a legjobb helyen ülni a stadionban.

Optimális fényerő és színezet bármely képforrásból
Több HDR-formátum – az összes HDR (nagy dinamikatartományú) formátumot támogató prémium TV biztosítja a lehető legjobb eredményt bármely képforrásnál. Jelenetenként optimalizálja a fényerőt és a színezetet Dolby Vision, HLG, HDR10 vagy a HDR10+ Adaptive formátumú képforrás esetén egyaránt.

Váljon részesévé a képernyőn a játéknak
Játék mód – Átváltanak tévénézésről játékra? Minden gond nélkül kiválaszthatja a Játék üzemmódot a TV távirányítójával. Ekkor lecsökken a bemeneti késedelem, hogy a képesemények azonnal reagáljanak a parancsokra. Ezzel foteljéből egyenest a játék világába csöppen.

Rendelhető : 2 munkanap

Gyártó: Panasonic

Gyártói weboldal: https://www.panasonic.com/hu/consumer/sikkepernyos-tv/led-lcd-tv/tx-55lx800e.html

További információk
Tömeg 0,000 kg
Képátló

Technológia

Típus

Felbontás

Képfrissítés

AV

Komponens

HDMI

USB 2.0

LAN

Egyéb

Wifi

Curved

Operációs rendszer

VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása

Panasonic TX-55LX800E LED Smart
312 830 Ft Kosárba teszem