Kezdőlap » Shop » Samsung S908 Galaxy S22 Ultra 128GB DualSIM Phantom Black

Samsung S908 Galaxy S22 Ultra 128GB DualSIM Phantom Black

454 520 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 454 520 Ft
  • 454 520 Ft
  • 454 520 Ft
Nincs raktáron
Kiemelések:

Samsung SM-S908BZKDEUE

Összehasonlítás
Leírás

Nincs raktáron :

A Note külső megjelenésével

Ismerd meg a Note erejével bíró Galaxy S22 Ultrát! A vékony és merész, csiszolt keret, ami körülveszi a kecses alakot, elegáns szimmetriát kölcsönöz a telefonnak. A tükröződő objektívlencsék által még hangsúlyosabbá tett lineáris kamerával válik teljessé az összhang a hátlapon.

Az első S Pen, amely a Samsung Galaxy S szériás okostelefonokban tárolható. Csak húzd ki az okostelefon aljából, és máris elkezdhetsz vele írni vagy rajzolni, de akár az okostelefon vezérlésére is használhatod. A Samsung Notes alkalmazásban már megismert késleltetés továbbfejlesztésének köszönhetően minden tollvonás olyan természetesnek tűnik, mintha tintával írnál papírra, és ezeket a gyorsan összedobott ötleteket pedig olvasható szöveggé alakíthatod.

Legyél divatdiktátor, és ragadd meg a burgundi vagy zöld merész tónusait. Vagy tűnj ki a tömegből a Fantomfehér vagy a Fantomfekete színekkel. Ezek a kifinomult és időtlen színek igazi lökést kölcsönöznek a karcsú kialakításnak.

A Galaxy eddigi leggyorsabb chipje
A 4 nm-es chip a lenyűgöző teljesítményét a telefon szinte minden elemébe beépíti – ami lenyűgöző éjszakai felvételeket, hihetetlenül tiszta fotókat eredményez éjjel és nappal, valamint olyan optimalizált mobil játékélményt, amely győzelemre vezet.

KIJELZŐ
Legnagyobb fényerejű kijelzőnk a legfényesebb napokra
A Láthatóságjavító funkcióval ellátott Dinamikus AMOLED 2X kijelző a vakító fény legrosszabb rémálma, amely csúcspontján eléri az 1750 nitet.3 Ráadásul a 120 Hz-es adaptív frissítési gyakoriság az optimális kép érdekében egyenletessé teszi a görgetést, a képernyőn látottakhoz igazodva

Hosszú üzemidejű akkumulátor
A továbbfejlesztett mesterséges intelligencia az 5000 mAh (jellemző) energiát optimalizálja, intelligensen alkalmazkodik ahhoz, miként használod a telefonodat.4 Röviden: energiát takarít meg akkorra, amikor a legnagyobb szükséged van rá, hogy az akkumulátor kapacitása hosszú ideig kitartson.Szupergyors töltés

Teljes gőzzel előre. Válaszd a szupergyors töltést a 45 W-os hálózati töltővel, hogy az energia valóban sokáig tartson!

Vezeték nélküli töltésmegosztás
A nagy akkumulátorkapacitásnak hála rengeteg tartalékunk van. Segíts egy ismerősödnek, vagy töltsd fel a fülhallgatódat útközben vezeték nélkül.6

Gyors teljesítmény

A csiszolt Armor Aluminium keret úgy viselkedik, mint egy páncél, az elülső és a hátsó rész pedig kemény Corning® Gorilla® Glass Victus®+ védőüveget kapott. Ráadásul a Galaxy S22 Ultra és az S Pen is IP68-as besorolással rendelkezik.

GALAXY PROFESSZIONÁLIS KAMERA
A masszív pixelérzékelőkkel és az alakváltó pixelekkel ez a Samsung telefon rendelkezik a legfejlettebb, professzionális minőségű kameránkkal, amely egy profi készlet erejét egy mobileszközbe csomagolja. Fényképezz az éjszakában anélkül, hogy feláldoznád a minőséget.
A Galaxy S22 Ultra előlapi kamerája.
40 MP
Szelfikamera
A Galaxy S22 Ultra hátlapi kamerája.
12 MP
Ultraszéles látószögű kamera
108 MP
Széles látószögű kamera
10 MP 3x optikai nagyítás
2. Telefotó kamera
10 MP 10x optikai nagyítás

1. Telefotó kamera
Kamera a Nightography, éjszakai felvételekhez
Más kamerákat sötétben hagy
Átdolgoztuk professzionális kameránk hardverét és szoftverét, és most elérkeztünk eddigi legfényesebb újításunkhoz – az éjszakai fényképezéshez. Éjszaka se hagyd abba, mivel a nagy méretű pixelérzékelő több fényt vonz be minimális zajjal a filmszintű megvilágításhoz, míg a Tükröződésmentes üveg és lencse visszaverik a lencse csillogását a tiszta, fényes képek érdekében.

ÉJSZAKAI VIDEÓ
Nightography, éjszakai felvételek bármikor képes a varázslatra

Az eddigi legnagyobb ugrás a videótechnológiánkban. Az automatikus képfrissítési funkció érzékeli a megvilágítást, és automatikusan az optimális fps sebességre vált. A Szuper éjszakai megoldással felszerelt 4 nm-es processzor segítségével, amely minden képkockáról eltünteti a zajt, napkeltétől napnyugtáig készíthetsz konzisztens, lenyűgözően részletgazdag felvételeket.

ÉJSZAKAI PORTRÉ
A Nightography, éjszakai felvételek funkcióval bármilyen fény jó fény

Az MI tökéletesítés a 108 MP-es széles látószögű kamerán és a 40 MP-es szelfikamerán is fényt visz a sötét fotókra. A Szuper éjszakai megoldás intelligensen megvilágosítja a jelenetet, így az éjszaka során a Portré módban készült felvételeken sem veszted el a részleteket.

SIMA VIDEÓ
Mehet. Biztos. Művelet

Galaxy nyújtotta simaság. A Galaxy S22 Ultra professzionális kamerája 58%-kal szélesebb szögben korrigálja a rázkódást, és gyors mozgású mintavételt biztosít a mozgások sebes és pontos észleléséhez, hogy minden kép stabil lehessen.

A Szuper HDR úgy korrigálja a felvételeket, hogy azok bámulatosan részletgazdagok és árnyaltak legyenek – 64-szer több színt jelenít meg még trükkös árnyékok vagy háttér-világítású felvételek esetén is.8

A kamera egy fiatal nőt követ, aki a gyalogúton sétál. Körbefordul, és megáll, hogy egyenesen a kamerába mosolyogjon, mielőtt továbbsétál. A videó a hölgy mozgása ellenére is tiszta és sima, ami kiválóan illusztrálja, hogy a Galaxy S22 Ultra professzionális kamerája mennyire jól képes mintavételezni a gyors mozgást.

EXPERT RAW
Profi stúdió a zsebedben

A Pro móddal a következő szintre lépünk. Töltsd le az Expert RAW alkalmazást, hogy teljes mértékben kontrollálhasd a felvételeket, és mentsd a RAW-fájlokat közvetlenül a Galériába.9 Finomítsd a képeket a telefonon, vagy küldd el őket a számítógépre vagy táblagépre, és szerkeszd őket nagyobb képernyőn. Vagy oszd meg a RAW-fájlokat közvetlenül egy másik telefonnal, hogy a csapattársad is megnézhesse őket.

A Gyorsmegosztással a mesterműveket egy koppintással áthelyezheted. Könnyedén vihetsz át hatalmas fényképeket és videofájlokat a táblagépre vagy a számítógépre.10

NAGY FELBONTÁS
Az eddigi legnagyobb pixelérzékelőnk

A 108 MP-es érzékelő lehetővé teszi, hogy éjjel-nappal tiszta képet készíts. Mielőtt az exponálógombra koppintasz, az Adaptív pixel funkció a 108 MP-es nagy felbontású mód és 12 MP-es nagy érzékenységű mód között vált a színfalak mögött, hogy világos és tiszta fényképeket kapj.8 Az intelligens Részletjavítóval együttműködve beállítja az árnyékokat és kiemeli a mélységet.

SPACE ZOOM, ULTRANAGYÍTÁS
100x-os zoom. 100%-os királyság.
A Duál Tele Zoom rendszer nagy teljesítményű optikai zoomot biztosít, amely háromszorosról tízszeresre vált, ahogy jobban közelítesz. Ezt követően a forradalmian új kettős hajtogatott lencse és a mesterséges intelligenciával javított nagy felbontás tovább dolgoznak, amíg egy lépés megtétele nélkül 100-szor közelebb nem kerülsz az eseményhez.11

KIVÁLÓ KAMERA
Egy próbát (és még több képet) megérő innováció

Automatikus kameraigazítás
A videód középen és fókuszban marad, még akkor is, ha mozogsz, vagy az emberek ki-be mozognak a képen.12,13 A képernyőre koppintva rögzítheted a tárgyat.

Rendezői nézet
Használd ki a teljes négyes kamerarendszert, készíts felvételeket több szögből, és használd a szelfikamerát és a hátlapi kamerákat egyszerre. Ezután élvezd a játékfilmet, vagy mentsd el az eredetiket egy rendezői vágáshoz.

Okos felvétel
A gombra koppintva akár 20 másodpercnyi anyagot is rögzíthetsz, majd várd meg, hogy a Galéria több formátumot – például állóképeket, hurkokat, hyperlapse videókat és egyebeket – töltsön fel, hogy választhass közülük.14
Mesterséges intelligenciával támogatott szerkesztés

A Galéria intelligens kiegészítései lehetővé teszik a fotók profi módon történő szerkesztését. Az Objektumtörlő levágás nélkül vágja ki a fényképeket, a Képfelújító segítségével pedig könnyedén retusálhatod a képeket.

Szelfi
Szükséged lesz egy jó profilképre az új mozifilmed debütálásához, amit teljes egészében a Galaxy S22 Ultrán készítettél. Készítsd el magad a továbbfejlesztett szelfikamerával!

A teendőlistád nem tudta, mi vár rád

HATÉKONYSÁG AZ S PENNEL

Arra is képes, amire az ujjaid nem

Ezt figyeld!
S PEN
Az S Pen precizitása a jegyzeteket és üzeneteket mesterművekké alakítja. Alakítsd a kézírást jól olvasható szöveggé a Samsung Notesszal, vagy adj animációkat a videókhoz, hogy megmozgasd a kreativitásodat.16 Ezután lépj egyet (vagy párat) hátra, és az S Pen mozdulatok segítségével irányítsd vezeték nélkül.

Galaxy Tab S8 Ultra
Önmagukban is nagyszerűek, de együtt még jobbak

Rendezz a Galaxy Tab S8 Ultra segítségével.16 A Samsung Notes alkalmazás valós időben szinkronizál, így tovább szerkeszthetsz egyik Galaxyról a másikra.17 Kezdj nagy képernyőn, és ahogy gyarapodnak ötleteid, lépj tovább egy rendkívüli méretűre, vagy párosítsd őket a két képernyős élmény érdekében.

Galaxy Tab S8 Ultra és Galaxy S22 Ultra elölről nézve. Ugyanaz a Samsung Notes alkalmazás jelenik meg a képernyőn, mindkettőn egy épületterv vázlata látható, amely zökkenőmentes folytonosságot mutat egyik képernyőről a másikra.

VIDEÓHÍVÁS
Kommunikáció, amely messzire ível

Hozd össze a stábot a Google Duóval Lépj kapcsolatba családoddal és ismerőseiddel videóhívással, és akár oszd meg a képernyődet is, hogy együtt nézhessétek a videókat, úgy mint élőben!19 Hívd fel őket, és vetítsd ki a TV-dre, hogy mindenki egyszerre láthassa!20

Együtt jobb Galaxy Buds Pro | A tiszta hangért

Egy TV és Galaxy S22 Ultra, elölről nézve. Négy személy Google Duo-videohívása jelenik meg mindkét képernyőn, amely bemutatja, hogyan lehet a hívást a telefonról a TV-re kivetíteni.
ÖSSZEKAPCSOLÁS WINDOWSZAL
Mosd el a határokat a telefon és a PC között!

Galaxy S22 Ultra és Galaxy Book laptop, mindkettő elölről nézve. Galaxy S22 Ultra a Galériával a képernyőn, amelyen fényképek láthatók. A Galaxy Book képernyőjén a Kapcsolódás a Windowshoz alkalmazás látható, amely ugyanazt a számítógépen megnyitott Galéria alkalmazást jeleníti meg.

A Galaxy S22+, a Galaxy Tab S8 Ultra, a Galaxy Buds Pro és a Galaxy Watch4 külön vásárolható meg.
Válts okosan

5G
Ossz meg videót villámgyorsan!

    Az Ultragyors 5G hihetetlen letöltési és feltöltési sebességet biztosít, így közzéteheted legújabb vlogod, és visszatérhetsz a streaminghez, amint a hozzászólások megjelennek.27
    WI-FI 6E
    Még a Wi-Fi is lenyűgözően gyors.

    Ossz meg és streamelj minimális késleltetéssel. A Wi-Fi 6E új 6 GHz-es sávokhoz fér hozzá, így akár nyilvános hotspoton is 2-szer gyorsabb és konzisztensebb a kapcsolat.28
    TÁRHELY
    Hely minden gyengén megvilágított mesterműnek

    Ha éjjel-nappal tiszta képet tudsz készíteni, a Galéria gyorsan megtelik. Tarts kéznél minden képet az akár 512 GB beépített tárhellyel.29
    ULTRAHANGOS UJJLENYOMAT-OLVASÓ
    A zárolás feloldása rád szabva

    A titok a képernyőben rejlik. A kijelzőbe ágyazott nagy méretű érzékelővel az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó egy érintéssel gyors és biztonságos feloldást biztosít.
    One UI
    A te Galaxyd. Ahogy te szeretnéd

    Szabd testre digitális életedet, és fejezd ki magad, ahogy csak szeretnéd. Használd ki a Galaxy-élményben rejlő minden lehetőséget az összes eszköz ismeretével.

Gyártó: Samsung

Gyártói weboldal: https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s22-ultra/

Garancia: 12+12 hónap garancia

További információk
Tömeg 0,400 kg
Típus

Operációs rendszer

Kijelző átmérője

Hátlapi kamera

Előlapi kamera

Rendszer memória

Belső háttértár

Memóriakártya típusa

Hálózati technológia

Akkumulátor kapacítás

Dual SIM

Wi-Fi

Bluetooth

NFC

Tömeg

Magyar nyelv

Angol nyelv

Vonalkód

VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása