Kezdőlap » Shop » Synology NAS DS423+ (2GB) (4HDD) (4x8TB)

Synology NAS DS423+ (2GB) (4HDD) (4x8TB)

658 170 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 658 170 Ft
  • 658 170 Ft
  • 658 170 Ft
Nincs raktáron
Kiemelések:

Synology DS423+_4X8TB

Összehasonlítás
Leírás

Nincs raktáron :

A csomagban található HDD-k nincsenek az eszközbe telepítve

Btrfs: fejlett fájlrendszer az adatok védelme érdekében
A DS423+ alaprendszereként szolgáló Synology DiskStation Manager (DSM) operációs rendszer a fejlett Btrfs fájlrendszert használja, hogy megóvja adatait a meghibásodástól, és hogy a nem szándékos vagy rosszindulatú módosítások a pillanatkép technológia segítségével azonnal visszavonhatók legyenek.

Privát felhő az összes eszközéhez
Tárolja, szinkronizálja, érjen el és ossza meg adatait bármilyen eszközről, bárhonnan. Zökkenőmentesen dolgozhat a különböző platformok és eszközök között, fájljait pedig mobilalkalmazásokon, asztali klienseken és böngészőn keresztül is elérheti. A verziószámozási funkcióval gyorsan és egyszerűen visszaállíthatja a fájlokat véletlen törlés, meghibásodás, rosszindulatú programok és egyebek esetén.

Tartsa rendben fényképeit
Hatékonyan készíthet biztonsági másolatot és rendszerezheti fényképeit és videóit a kezelőeszközökkel, amelyeket amatőrök és profik egyaránt egyszerűen használhatnak. Rendszerezze tartalmait albumokba automatikusan, és hozzon létre biztonságos megosztási hivatkozásokat családtagjai, barátai vagy ügyfelei számára.

Könnyedén szinkronban tarthat több Synology NAS eszközt is
A Site-to-Site fájlszinkronizálás konfigurálható úgy is, hogy automatikusan szinkronizálja az egyes fájlokat vagy mappákat a Synology eszközök között, így zökkenőmentes fájlhozzáférést garantál, és minimális állásidővel valósítható meg az együttműködés.

Adatok megosztása a felhő erejével
Csökkentse a helyszíni tároláshoz szükséges területet, és használja ki az adatközpontok hálózati sebességét a hibrid felhőtechnológiával. Az opcionális Hybrid Share Service segítségével hatékonyan tárolhatja a ritkán használt adatokat a felhőben. A gyakran használt fájlokat pedig a DS423+ helyi gyorsítótárában tárolhatja, így LAN-sebességgel érheti el őket.

Készítsen biztonsági másolatot számítógépekről, okostelefonokról, felhőalkalmazásokról és egyebekről
Az Active Backup Suite segítségével egységesítheti és automatizálhatja a számítógépek, fájlszerverek, virtuális gépek, SaaS-alkalmazások és számos más eszköz biztonsági mentési feladatait. Az eszközök biztonsági mentéseit a központi portálon keresztül távolról is felügyelheti, vállalata zavartalan működése érdekében pedig pillanatok alatt visszaállíthat adott fájlokat vagy akár teljes eszközöket is. Használja ki a beépített távoli biztonsági mentési megoldásokat, amelyek célja az adatok védelme zökkenőmentes, 3-2-1 biztonsági mentési konfigurációkkal.

A Synology rendszer teljes biztonsági mentése
Védje a Synology rendszerein tárolt összes adatát, alkalmazását és konfigurációját helyi és távoli szerverekre, külső meghajtókra vagy felhőalapú tárolási célhelyekre (beleértve a Synology C2 Storage megoldást is) mentett átfogó, ütemezett biztonsági másolatokkal.

Mappák és LUN egységek védelme pillanatfelvételekkel
Konfiguráljon hatékony, adott időpontra vonatkozó pillanatfelvételeket a megosztott mappákról és LUN-okról akár 5 perces időközönként. Ezzel a megoldással a felhasználók segítség nélkül, egyszerűen visszaállíthatják a fájlok korábbi verzióit, gyorsan helyreállíthatják a virtuális gépeket, és átmásolhatják a pillanatfelvételeket egy másik szerverre a gyors tárolási feladatátvétel előnyeinek kihasználásáért.

Synology Surveillance Station
A központosított felügyeletnek, a több mint 8300 IP-kameratípus támogatásának, valamint a távoli felügyeletnek és lejátszásnak köszönhetően vállalkozásának védelme még soha nem volt ilyen egyszerű. A Synology videókezelő rendszere minden szükséges eszközt biztosít az élő megfigyeléshez, vizsgálathoz, kezeléshez és biztonsági mentéshez.

Kettős rögzítés a felhőbe
A C2 Surveillance segítségével akkor is hozzáférhet biztonsági felvételeihez, ha a rögzítőszerver nem működik, mivel a helyi szerverre és a C2 felhőbe is rögzít. A végpontok közötti titkosítás megvédi az adatfolyamokat az illetéktelen hozzáféréstől, míg az alacsony késleltetésű rögzítéssel áttekintheti a rögzítőszerver elvesztése előtti néhány döntő másodpercet.

Gyártó: Synology

Gyártói weboldal: https://www.synology.com/hu-hu/products/DS423+

Garancia: 24 hónap garancia

További információk
Tömeg 0,000 kg
HDD

Csatolófelület

HDD-k száma

M.2-k száma

GigaLan

USB 3.2

HDMI

Regisztrációs kártya

VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása