Kezdőlap » Shop » D-Link DAP-2610 Wireless AC1300 Wave 2 Dual-Band PoE Access Point White

D-Link DAP-2610 Wireless AC1300 Wave 2 Dual-Band PoE Access Point White

50 930 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 50 930 Ft
  • 50 930 Ft
  • 50 930 Ft
Raktáron
Kiemelések:

D-Link DAP-2610

Összehasonlítás
Cikkszám: 111893 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,
Leírás

Rendelhető : 1-2 munkanap

A DAP-2610 Wireless AC1300 Wave 2 Dual-Band PoE hozzáférési pont a kis- és középvállalati vagy vállalati környezetek támogatására készült, biztonságos és kezelhető kétsávos vezeték nélküli LAN-opciókat biztosítva a hálózati rendszergazdák számára, és kihasználva a 802.11ac Wave 2 élvonalbeli sebességét.

Ez a termék kompatibilis a Nuclias Connect

A Nuclias Connect az ingyenes távoli hálózatkezelő szoftverünk, amelyet a hálózati skálázhatóság, az adatvédelem és a testreszabhatóság szem előtt tartásával terveztünk. Helyszíni szoftverkezelő platformként vagy felhőmegoldásként is használható.

Nuclias hardver vezérlő

A DNH-100 vezeték nélküli vezérlő olcsó, kész megoldást kínál, és megszünteti a Nuclias Connect telepítésének és karbantartásának szükségességét további hardvereken, például szerveren vagy PC-n. Akár 100 AP-t is támogat, automatikusan érzékeli az eszközöket, tolja a konfigurációkat, és megbízható hardverkezelést biztosít. Egyszerűen csak csatlakoztassa és kapcsolja be.

Üzleti osztályú Wi-Fi.

Az egyidejű kétsávos, PoE-támogatással, a széles körű kezelhetőséggel, a sokoldalú működési módokkal és a robusztus biztonsági fejlesztésekkel a DAP-2610 Wireless AC1300 Wave 2 Dual-Band PoE Access Point megbízható megoldást nyújt egy üzleti kategóriájú vezeték nélküli hálózat kiépítéséhez.

Vállalati vezeték nélküli teljesítmény

A DAP-2610 megbízható, nagy sebességű vezeték nélküli teljesítményt nyújt a legújabb 802.11ac Wave 2 szabvány segítségével, akár 1,3 Gbps vezeték nélküli jelsebességgel (400 Mbps a 2,4 GHz-es sávban és 900 Mbps az 5 GHz-es sávban).

Technológia, amely különbséget tesz

A MU-MIMO lehetővé teszi, hogy több eszköz egyszerre kapjon nagy sávszélességű Wi-Fi jelet, így hatékonyabban oszthatja el az adatokat. A sugárformálás javítja a lefedettséget és a sebességet azáltal, hogy a Wi-Fi jelet közvetlenül az ügyféleszközre irányítja. A sávvezérlés a hálózaton lévő minden egyes eszközt automatikusan a legjobb, legtisztább elérhető sávhoz kapcsol a legjobb kapcsolat érdekében.

Beépített RADIUS és dinamikus VLAN

A WPA/WPA2 Enterprise csatlakozhat a meglévő RADIUS-kiszolgálóhoz, vagy használhatja a beépített RADIUS-kiszolgálót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magában az eszközben hozzák létre fiókjaikat.

Network Access Protection (NAP) ez lehetővé teszi a dinamikus VLAN hozzárendelést minden vezeték nélküli ügyfél számára a hitelesítéskor. Sávonként és sávszélesség-szabályozásonként akár nyolc VLAN is támogatott a további felhasználói szegmentálás érdekében.

Vendég-hozzáférésvezérlés

Vendég-hozzáférés biztosítása Captive Portal segítségével. Kombinálja RADIUS-hitelesítéssel és dinamikus VLAN-okkal a vendégsávszélesség és a hozzáférés vezérléséhez.

Rugalmas telepítés

A 802.3af Power over Ethernet (PoE) támogatással könnyen telepíthető olyan területeken, ahol nincs konnektor. A WDS-támogatás lehetővé teszi, hogy több DAP-2610 áthidalja egymást, miközben hálózati hozzáférést biztosít az egyes ügyfelek számára is. Emellett az olyan fejlett funkciók, mint a terheléselosztás és a redundancia hibabiztos vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak.

Többféle működési mód

Konfigurálja a DAP-2610 hozzáférési pontot úgy, hogy megfeleljen az Ön egyedi vezeték nélküli hálózati követelményeinek a többféle működési mód bármelyikével: Access Point, Wireless Distribution System (WDS), WDS with Access Point és Wireless Client.

Hatékony energiatakarékosság

A DAP-2610 beépített ütemezési funkcióval rendelkezik, amely dinamikusan kikapcsolja a vezeték nélküli hálózatot, amikor nincs használatban. Ez a funkció csökkenti az energiafogyasztást, így energiát és pénzt takarít meg.

Gyártó: D-Link

Gyártói weboldal: https://eu.dlink.com/hu/hu/products/dap-2610-wireless-ac1300-wave-2-dualband-poe-access-point

Garancia: 24 hónap garancia

További információk
Tömeg 0,680 kg
Típus

LAN port

LAN sebesség

2.4GHz sebesség

5GHz sebesség

Kültéri

Dual Band

Tri Band

VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása

D-Link DAP-2610 Wireless AC1300 Wave 2 Dual-Band PoE Access Point White