Kezdőlap » Shop » Epson EB-L630U

Epson EB-L630U

1 745 990 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 1 745 990 Ft
  • 1 745 990 Ft
  • 1 745 990 Ft
Raktáron
Kiemelések:

Projektor EB-L630U Projektor

Összehasonlítás
Leírás
A lézerprojektort úgy tervezték, hogy nagy méretű, élénk képeket biztosítson. Az EB-L630U segítségével költségkímélő módon élvezheti a nagy fényerejű lézeres kivetítési megoldások előnyeit, s fátylat boríthat a rugalmatlan, lámpacserét igénylő síkpaneles projektorok használatára. A 3LCD technológia piacvezetőjeként az Epson szüntelenül fejleszti nagy fényerejű lézerprojektorait a még kisebb és kompaktabb kivetítési megoldásokkal. Az EB-L630U hatékony, gyakorlatias és kreatív kivetítő alkalmazásokat biztosít számos különböző iparág számára.
Fényesebb és kontrasztosabb képek
Az EB-L630U még világos környezetben is lebilincselő és hatásos képeket garantál. Lenyűgöző, 6200 lumenes fényerőt, valamint WUXGA full HD felbontást kínál, megfizethető áron. Ez pedig annyit tesz, hogy csökkentett teljesítményfelvétel mellett is elérhetővé válik a megbízhatóság és a lézerteljesítmény. A következőkkel rendelkezik: 4K-bemenet támogatása, Detail Enhancement technológia, Edge Blending technológia és széles tartományú lencseshift a kihívást jelentő telepítési környezetekhez. Az EB-L630U akár 500 hüvelykes kép kivetítésére is képes, a tiszta és élénk részletek csökkentése nélkül.

Egyszerű telepítés
Az EB-L630U számos professzionális funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a telepítést, még összetett képek esetén is. A stílusos és kompakt kiszerelésű projektor 360 fokos telepítést tesz lehetővé a megjelenítési minőség csorbulása nélkül, és támogatja a 16:6-os ultraszéles vetítést, maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló teret. Az osztott képernyős opciónak köszönhetően egyszerre akár kettő vagy négy különböző forrásból származó kép is megjeleníthető, miközben a geometriai korrekció és az Edge Blending funkció abban segít, hogy egyetlen nagy méretű, folyamatos képet hozhassunk létre, több projektor használatával.
A környezeti feltételekhez alkalmazkodó méret
A síkpaneles projektoroktól eltérően, nem kell vakító fénnyel számolni, sem ujjlenyomatokkal vagy kieső falfelületekkel. A kivetített kép 50 és 500 hüvelyk között méretezhető, valamennyi igénynek eleget téve. Legyen szó oktatási, vállalati vagy kiskereskedelmi felhasználásról, esetleg turisztikai látványosságokról, a nézői élménynek semmi sem szabhat korlátokat, a végeredmény pedig garantáltan lebilincselő.
Sokoldalú csatlakoztathatóság és vezérlés
Az EB-L630U számos csatlakoztatási lehetőséget kínál, miközben egyszerre több forrás képét is képes megjeleníteni, akár vezeték nélküli prezentáció formájában. Jövőbiztos csatlakoztatási lehetőségek: HDMI (kimenet és bemenet) és HDBaseT 4K-jeltámogatással, 5 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat vállalati szintű biztonsággal, beépített médialejátszó, beépített Miracast, továbbá támogatás az Epson ELPWP10 vezeték nélküli prezentációs rendszer számára. Az intuitív, képernyőn megjelenő felhasználói útmutatónak köszönhetően a beállítás és a navigálás is egyszerű.
Személyre szabott tartalmak létrehozása digitális reklámokhoz
A hálózati tartalmakat is támogató, beépített médialejátszónak köszönhetően, az EB-L630U használatával megoldható az USB eszközökre kiírt lejátszási listák közvetlenül a projektorról történő lejátszása². Okostelefon vagy táblagép és az Epson Creative Projection alkalmazás használatával személyre szabott tartalmak állíthatók elő, miközben az Epson Projector Content Manager szoftverrel lejátszási listák állíthatók össze, illetve azok ütemezhetők is.
Azonnali készenlét a csatlakozást követően
Sosem volt még ilyen egyszerű az együttműködés az ELPWP10 adapterrel, vagyis az Epson vezeték nélküli prezentációs rendszerével. Garantált a költségtakarékos és modern vezeték nélküli csatlakoztathatóság. Nincsenek kábelek – egyszerű plug-and-play megoldás!
Vegye kezébe az irányítást a kivetített képek felett
Az Epson Projector Professional Tool szoftverrel magasabb szintű képmanipulációra és vezérlésre képes. Az ingyenes és intuitív eszköznek köszönhetően leegyszerűsödik az olyan fejlett funkciók használata, mint az Edge Blending és a mapping, csakúgy, mint a több projektoros vezérlés.
Lehetővé teszi a fizikai távolságtartást
Kiváló társ a kötelező vagy felelősségteljes döntésen alapuló távolságtartásban, hiszen az akár 500 hüvelykig nagyítható képek valamennyi pozícióban tökéletesen látszanak.
Lényeges jellemzők
  •     6200 lumen fényerő: Éles képek, nagy fényerejű színek, még jól megvilágított helyiségekben is
  •     WUXGA felbontás: Éles Full HD képek a tökéletes tisztaság érdekében
  •     Jövőbemutató csatlakoztatási lehetőségek: 4K-bemenet támogatása, HDMI, HDBaseT, beépített Wi-Fi és képernyőtükrözés
  •     Könnyű, rugalmas telepítés: Könnyű és kompakt kialakítás széles tartományú lencseshifttel
  •     Lehetővé teszi a fizikai távolságtartást: Méretezhető, akár 500 hüvelykes képméret
                        

Rendelhető : 2 munkanap

Gyártó: Epson

Gyártói weboldal: https://www.epson.hu/products/projectors/installation/eb-l630u#specifications

További információk
Tömeg 0,000 kg
Kijelző technológia

Felbontás

Fényerő

Kontrasztarány

Fizikai méret

Tömeg

Bluetooth

Wifi

3D

VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása

Epson EB-L630U
1 745 990 Ft Kosárba teszem