Kezdőlap » Shop » Epson EB-PU1006W

Epson EB-PU1006W

2 673 500 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 2 673 500 Ft
  • 2 673 500 Ft
  • 2 673 500 Ft
Raktáron
Kiemelések:

Projektor EB-PU1006W Projektor

Összehasonlítás
Leírás

Lenyűgöző vizuális teljesítményre tervezve
Ez a rendkívül sokoldalú, 6000 lumenes installációs projektor „body only” formában kapható, és zökkenőmentesen használható az Epson objektívválasztékával, hogy nagy fényerejű, élethű képeket biztosítson, a legkülönfélébb környezetekben: a látványosságoktól kezdve az előadótermekig, a múzeumoktól a tárgyalókig. A nagy fényerejű EB-PU1006W WUXGA felbontást kínál 4K hatást nyújtó technológiával, HDR-támogatással és speciális telepítési funkciókkal.

Élénk, magával ragadó képek
Lepje meg ügyfeleit és a közönséget felejthetetlen vetítésekkel. A 6000 lumen fényerejű EB-PU1006W biztosította képeket tiszta fehér árnyalatok, színekben gazdag részletek, mély feketék és éles körvonalak jellemzik, magas kontrasztarány mellett. A 4K hatást nyújtó funkcióval kivételes részletgazdagság és tisztaság érhető el.

Állítsa össze a tökéletes kivetítési megoldást
Az EB-PU1006W különböző objektívekkel működik, így akár kihívásokkal teli vetítési környezetben is használható, beleértve az ultra rövid vetítési távolságú, zero-offset objektíveket is. Az Epson a projektort „body only” formában, objektív nélkül biztosítja, így a felhasználó maga állíthatja össze az adott alkalmazásnak megfelelő vetítési megoldást.

Egyszerű szállítás és tárolás
Könnyű és kompakt kivitelének köszönhetően az installációs projektor egyszerűen mozgatható, ráadásul használatával értékes hely takarítható meg, amely méret- és költségelőnyt eredményez projektorflották esetén. Diszkrét kialakítása miatt a projektor ráadásul zökkenőmentesen képes beleolvadni a választott környezetébe.

Rugalmas telepítés
Gondoskodjon a nagy méretű, rendkívül fényes képekről, még a több projektorból álló rendszerek esetén is, ahol az Edge Blending technológia, az egymásra helyezhetőség, valamint a cserélhető objektív kulcsfontosságú. Epson A Projector Professional Tool használatával leegyszerűsíthetők az összetett telepítési technikák, így a projection mapping folyamata is, miközben az opcionális külső kameramodul (ELPEC01) beépített feldolgozási folyamatokat kínál a számítógép nélküli geometriakorrekció érdekében, több projektor egymásra helyezése esetén. Az EB-PU1006W a több projektoros beállítás érdekében NFC-vel van felszerelve, megkönnyítve ezzel a diagnosztikát és a telepítést az Epson Projektor Config Tool eszköz használatával.

Élvezze a számítógép használata nélküli egymásra helyezést
Az ELPEC01 egy olyan opcionális külső kameramodul, amely könnyen integrálható EB-PU sorozatú projektorokkal és ELPLX sorozatú objektívekkel. Elérhetővé teszi a beépített feldolgozási lehetőség használatát, így számítógép nélkül is elvégezhető a képek egymásra vetítése, ami azt jelenti, hogy két támogatott projektor egymásra helyezésével megduplázható a fényerő külső számítógépes eszközök használata nélkül. Ez csökkenti a további külső berendezések és a kapcsolódó költségek szükségességét.

Vegye kezébe az irányítást a kivetített képek felett
Az Epson Projector Professional Tool szoftverrel magasabb szintű képmanipulációra és vezérlésre képes. Az ingyenes és intuitív eszköznek köszönhetően leegyszerűsödik az olyan fejlett funkciók használata, mint az Edge Blending, az egymásra helyezés és a mapping, csakúgy, mint a több projektoros vezérlés.

Állítson elő személyre szabott tartalmakat
Az EB-PU1006W beépített médialejátszóval rendelkezik, amely hálózati tartalmak kezelésére is alkalmas. Ezáltal megoldhatóvá válik az USB eszközökre kiírt lejátszási listák közvetlenül a projektorról történő lejátszása. Okostelefonjával vagy táblagépével, illetve az Epson Creative Projection alkalmazással személyre szabott tartalmakat állíthat elő, míg az Epson Projector Content Manager szoftver segítségével lejátszási listákat hozhat létre, illetve ütemezheti is azokat.

Bízzon a világ első számú projektorgyártójában
Az Epson 2001 óta a világ első számú projektorgyártója. A termékminőség, a technológia és a kapcsolatok iránti elkötelezettségünk hátterében páratlan szolgáltatás- és támogatásrendszer húzódik.

Rendelhető : 2 munkanap

Gyártó: Epson

Gyártói weboldal: https://www.epson.hu/term%C3%A9kek/projektorok/be%C3%BCzemel%C3%A9s/eb-pu1006w/p/32081

További információk
Tömeg 0,000 kg
Kijelző technológia

Felbontás

Fényerő

Kontrasztarány

Fizikai méret

Tömeg

Bluetooth

Wifi

3D

VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása

Epson EB-PU1006W
2 673 500 Ft Kosárba teszem