Kezdőlap » Shop » Gigabyte A520I AC

Gigabyte A520I AC

60 173 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 60 173 Ft
  • 60 173 Ft
  • 60 173 Ft
Raktáron
Kiemelések:

Gigabyte A520I AC

Összehasonlítás
Leírás

Rendelhető : 1-2 munkanap

Az A520I AC alaplap Direct 6 fázisú digitális processzort használ, amely digitális PWM vezérlőt és DrMOS-t is tartalmaz. Ez a 100% -ban digitális vezérlő hihetetlen pontossággal biztosítja az áramellátást az alaplap energiaigényesebb és energiaérzékenyebb alkatrészeiben, lehetővé téve a rajongók számára, hogy a 3. generációs AMD Ryzen ™ processzorok abszolút maximális teljesítményét érjék el.

A Digital PWM Controller megfelelő feszültséget juttat a CPU-hoz.

Közvetlen 6 fázisú DrMOS, minden egyes fázis közvetlenül csatlakozik a CPU-hoz. Összesen akár 330 Amper áram kezelésére is képes.
Teljes szilárd kondenzátorok az átmeneti válasz javítása és az oszcilláció minimalizálása érdekében.

8 tűs egycsapos CPU tápcsatlakozó.

Az Intel® beépített 802.11ac WIFI modulja támogatja a kettős sávot és akár 433 Mbps átmeneti sebességet, háromszor gyorsabb, mint a 802.11n, és támogatja a BLUETOOTH 4.2-t is.

Az Ultra Durable ™ Antenna vadonatúj, támogatja a Dual Band 802.11ax / ac 2.4GHz & 5GHz 4dBi jelet. Jobb jelerősséggel rendelkezik, mint a hagyományos antenna kialakítás, és a mágneses alap a legjobb kialakítás a jelerősség irányához és helyéhez.

A Realtek 8118 LAN egy nagy teljesítményű és barátságos hálózati chip a játékosok számára, automatikus sávszélesség-elosztással, a játék vagy az alkalmazás legmagasabb hálózati prioritásának biztosítása érdekében. A felhasználók számára a legátfogóbb szolgáltatásokat, valamint a leggyorsabb és legegyszerűbb internetes élményt nyújthatja.

A GIGABYTE alaplapok arra összpontosítanak, hogy az M.2 technológiát eljuttassák azokhoz a rajongókhoz, akik maximalizálni akarják rendszerükben rejlő lehetőségeket.

HDMI 2.1, amely visszafelé kompatibilis a HDMI 2.0 / 1.4-vel és 48 Gb / s sávszélességet kínál – kétszer akkora, mint az előző generációé. Ez felszabadítja a felhasználók lehetőségét arra, hogy több videofolyamot továbbítsanak, emellett a natív filmszínészi 21: 9 arányú képarány (amelybe a legtöbb film készül), a Full HDR és a HDCP 2.3 támogatás, hogy a legjobb vizuális élményt nyújtsák a nézők számára.

A Smart Fan 5 segítségével a felhasználók biztosíthatják, hogy játék PC-jük megőrizze teljesítményét, miközben hűvös marad. A Smart Fan 5 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kicseréljék a ventilátorfejléceket, hogy tükrözzék a különböző hőérzékelőket az alaplap különböző helyein. Nem csak, hogy a Smart Fan 5 segítségével újabb hibrid ventilátorfejlécek kerültek bevezetésre, amelyek mind a PWM, mind a Voltage üzemmód ventilátorokat támogatják, hogy az alaplap folyadékhűtés-barátabb legyen.

A csendes ventilátor elérése. A Ventilátor leállításával minden ventilátort feltérképezhet, hogy teljesen leálljon, ha a hőmérséklet egy megadott küszöb alá csökken. Melyik ventilátor áll le, melyik érzékelő leolvasásai alapján és milyen hőmérsékleten – mindezt tetszés szerint testre szabhatjuk.

Az A520 alaplapokkal az RGB Fusion 2.0 még jobb a címezhető LED-ekkel. Az RGB Fusion 2.0 lehetőséget kínál a felhasználóknak a fedélzeti RGB és a külső RGB / címezhető LED fénysávok * vezérlésére a számítógép építéséhez. Az RGB Fusion 2.0 már színekkel és mintákkal teli funkcióval frissül az Addressable LED támogatás javítása érdekében. Külső címezhető LED-szalagokkal, ahol minden LED digitálisan címezhető, így a felhasználók még több mintát, stílust és megvilágítást tapasztalhatnak.

Az A520-zal az alaplapok támogatják a külső 5V címezhető LED világítócsíkokat és akár 300 LED-es lámpát. A címezhető LED-ekkel ellátott RGB Fusion 2.0 új mintákkal és különféle sebességbeállításokkal érkezik.

Az integrált, intuitív felhasználói felülettel az RGB Fusion 2.0 jobb megoldást kínál a fényhatások testreszabására az összes támogatott eszközön. Az alaplapoktól, a grafikus kártyáktól a perifériás termékekig személyre szabhatja játékkészletét a saját stílusával, és a profilok megosztásával megmutathatja felépítését. Ezenkívül az új játékmód interaktívvá teszi a fényhatásokat a kiválasztott játékokkal, hogy immerzív játékélményt nyújthasson Önnek.

A GIGABYTE Q-Flash Plus használatával nem kell telepítenie a CPU-t, a memóriát és a grafikus kártyát, és nem kell belépnie a BIOS menübe a BIOS villogásához. Csak töltsön le és mentse el az új BIOS fájlt (nevezze át gigabyte.bin fájlra) az USB flash meghajtóra, majd nyomja meg a dedikált Q-Flash Plus gombot, és máris indulhat!

Az A520 alaplapok szilárd bevonatú ATX 12V 8pin tápcsatlakozókkal rendelkeznek, amelyek stabil tápellátást kínálnak a CPU túlterhelése mellett.

A levegőben lévő kénvegyületek behatolhatnak az apró fedélzeti ellenállásokba, ami kémiai változásokat okozhat, és ezeknek az ellenállásoknak a kinyílását vagy rövidülését okozhatja. Ha ezek bármelyike bekövetkezik, az alaplap nem fog működni. Az ellenállások kénellenes kialakításával a GIGABYTE egy teljesen új jelentést kölcsönöz az ultra tartós alaplapoknak.

A BIOS elengedhetetlen a felhasználók számára a kezdeti beállítás során, hogy a lehető legoptimálisabb beállításokat biztosítsák. Az új grafikus felhasználói felület és a könnyebben használható funkciók révén a GIGABYTE képes volt újra feltalálni a BIOS-t, hogy a felhasználók jobb élményt nyújthassanak új rendszerük felállítása közben.

Gyártó: Gigabyte

Gyártói weboldal: http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/A520I-AC-rev-10#kf

Garancia: 36 hónap garancia

További információk
Tömeg 0,810 kg
Foglalat

Chipset

DDR4 memória foglalat

Maximum memória órajel

Maximum memória méret

PCI-E 16x foglalat

PCIe Mini Card Slot

SATA III csatlakozó

eSATA csatlakozó

RAID

USB 2.0 csatlakozó

USB 3.2 csatlakozó

DVI csatlakozó

VGA csatlakozó

HDMI csatlakozó

DisplayPort

Mini DisplayPort

Soros port

Párhuzamos port

Integrált audio

SPDIF optikai kimenet

Hálózat

Wifi

Bluetooth

M.2 csatlakozó

FireWire

Méret szabvány

Vonalkód

VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása

Gigabyte A520I AC