Kezdőlap » Shop » Logitech Sight Webkamera White

Logitech Sight Webkamera White

790 180 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 790 180 Ft
  • 790 180 Ft
  • 790 180 Ft
Már csak 1 maradt.
Kiemelések:

Logitech 960-001503

Összehasonlítás
Cikkszám: 229043 Kategóriák: , Címkék: , ,
Leírás

Raktáron :

LOGITECH SIGHT
Asztali társkamera intelligens, több résztvevős keretezéssel. Szerezze meg a legjobb kilátást a szobára elölről és középről, bárhonnan.

FOGLALJON HELYET AZ ASZTALNÁL
Mesterséges intelligenciára épülő tárgyalótermi kamera, amely segít a távoli résztvevőknek úgy érezni, mintha valóban az asztalnál ülnének.

ELSŐ ÉS KÖZÉP
Adjon asztali perspektívát a szoba elülső kamerájához, hogy jobb, befogadóbb hibrid találkozó élményt nyújtson.

KÉT NÉZŐPONT. JOBB PERSPEKTÍVA.
Egy új megközelítés, mely kombinálja a Sight asztali elrendezését a terem elején elhelyezett videóoszlopéval, hogy a tárgyalótermi interakciók a legjobb szögből váljanak láthatóvá.

Míg a kamera képes az egyének megkomponálására, nehézségekbe ütközik, ha az emberek elzárják a mögöttük lévők látóterét, és nem képes fenntartani a szemből jövő perspektívát, amikor a résztvevők elfordítják arcukat az elülső kamerától.

Míg a kamera képes rögzíteni, amint a szobában résztvevők beszélgetnek egymással az asztal körül, nem tudja fenntartani a szemből jövő perspektívát, amikor a résztvevők visszafordítják arcukat a szoba elejére.

A Rally Bar a terem elején és a Sight az asztal közepén biztosítja a konzisztens elölnézeti nézetet a személyes interakciókról, miközben a beszélgetés a szobában és a távoli résztvevők között folyik.

MŰKÖDIK A KIVÁLASZTOTT PLATFORMJÁVAL
A Sight integrálható a vezető videókonferencia-platformokba, hogy még jobb hibrid megbeszéléseket tegyen lehetővé.

KÜLÖNBÖZŐ TEREKHEZ TERVEZVE
A közepes és nagyméretű együttműködési terek számára kifejlesztett Sight kiterjeszti az elülső kamera képességeit, hogy a teremben zajló beszélgetéseket és a nem szóbeli megnyilvánulásokat is rögzítse.

TISZTA HANG. TISZTA VIDEÓ. TISZTA VEZÉRLÉS.
A 4K kamerákkal és 7 nyalábformáló mikrofonnal a Sight tisztán rögzíti a beszélgetéseket és a nem szóbeli megnyilvánulásokat. A jelzőfények és a zárófedél egyértelmű jeltovábbítást és állapotvezérlést tesznek lehetővé.

TISZTA ÉS BIZTONSÁGOS TELEPÍTÉS
A tartozék rögzítőkkel könnyen telepítheti és rögzítheti a Sightot. Tartsa az asztalokat tisztán és a kábeleket csatlakoztatva a beépített kábelrendező segítségével.

Az alaplemez és a tapadókorongos felület biztonságban a helyén tartja a Sightot fúrás vagy állandó rögzítés nélkül is.

Rögzítse a Sightot az asztalhoz, közben a tartozék asztali tartóval a kábeleket levezetheti és elrejtheti az átvezetőgyűrű nyílásán keresztül.

Használja a Sightot a nem hagyományos szobai elrendezésekben, például U- vagy V-alakú asztalokkal rendelkező helyiségekben, a mellékelt állványhoz való rögzítéssel.

EGYSZERŰ KEZELÉS.
A Logitech Sync használatával könnyedén kezelheti videós együttműködési Logitech-eszközeit. Figyelheti a helyiségek megfelelő működését, frissítéseket telepíthet és beállításokat módosíthat egyetlen felhőalapú platformról. És a Sync Insights segítségével láthatja a tárgyalótermek időbeni kihasználtságát.

FENNTARTHATÓSÁG IRÁNTI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSUNK
A Logitech elkötelezett egy fenntarthatóbb világ megteremtése mellett, és amikor csak lehetséges, olyan alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátású anyagokat használ termékeihez, mint a fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyag. Aktívan dolgozunk környezeti lábnyomunk csökkentésén és a közösségi változások gyorsításán.

Gyártó: Logitech

Gyártói weboldal: https://www.logitech.com/hu-hu/products/video-conferencing/room-solutions/sight.960-001510.html

Garancia: 24 hónap garancia

További információk
Tömeg 2,877 kg
Videó felbontás

Mikrofon

Fókusz

VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása

Logitech Sight Webkamera White
790 180 Ft Kosárba teszem