Kezdőlap » Shop » TP-Link Tapo RV20 Mop MagSlim LiDAR Navigation Robot Vacuum & Mop

TP-Link Tapo RV20 Mop MagSlim LiDAR Navigation Robot Vacuum & Mop

155 660 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 155 660 Ft
  • 155 660 Ft
  • 155 660 Ft
Raktáron
Kiemelések:

TP-Link TAPO RV20 MOP

Összehasonlítás
Leírás

Rendelhető : 1-2 munkanap

MagSlim™ LiDAR navigációs rendszer: Percek alatt pontosan feltérképezi a házat, csökkentve a kihagyásokat és az ismételt takarítást, és még sötétben is jól működik.
4 fokozatú szívási mód: 2700Pa erős szívás. Könnyedén megtisztítja a háziállatok szőrét, a mindennapi rendetlenséget és egyebeket.
Porszívó és felmosó kombináció: A porszívózás felszívja a lebegő port, a felmosás pedig kezeli a ragadós szennyeződéseket.
Iker oldalsó kefék: Gondoskodik a sarkokról és élekről, miközben megakadályozza a szennyeződések felfröccsenését az alaposabb tisztítás érdekében.
3 órás folyamatos tisztítás: 2600mAh akkumulátor a hosszan tartó tisztításért.§
Ultra-vékony, 7,8 cm-es kialakítás: Szabadon mozog a bútorok alatt, hogy elérje a rejtett szennyeződéseket és koszt, amelyek nem tudnak elmenekülni a seprője elől.
Testreszabható tisztítás: Egyesítse és különítse el a területeket, állítson be takarítási ütemtervet, és testre szabhatja a tisztítási módokat minden egyes helyiséghez.
Csendes tisztítás: 51 dB-es működési hangerővel úgy tisztítja meg otthonát, hogy nem zavarja Önt vagy háziállatait.§
Automatikus feltöltés: Automatikusan visszatér a töltő dokkolóhoz, ha az akkumulátor lemerül, majd onnan indul újra, ahol abbahagyta.
Támogatott OTA frissítések: Frissítsen a legújabb firmware-re a Tapo alkalmazáson keresztül a jobb élmény érdekében. További funkciók a közeljövőben.

1,35× erősebb szívóerő
Az akár 2700 Pa szívóerővel könnyedén megbirkózik a gyakori háztartási szennyeződésekkel, mint a morzsák, a háziállatok szőrszálai és a por, hogy padlója makulátlan maradjon.

Gyors és pontos egész otthon feltérképezése
A MagSlim LiDAR navigációval a robot percek alatt feltérképezi egész otthonát, felismerve a falakat, szobákat és akadályokat. Ez lehetővé teszi az intelligens, hatékony takarítást minden területen.

Nagyobb lefedettség*
A kettős Φ17 cm-es oldalkefékkel jobb tisztítási arányt biztosít, így 47%-kal nagyobb a söprési terület, mint az egykefés modelleknél.

Találja meg a legjobb opciót a tisztításhoz
A 19 szívóteljesítmény- és vízszint opcióval otthonának minden helyiségéhez igazíthatja a tisztítási módszert, így a robotporszívó hatékonyan képes kezelni a különböző padlótípusokat és szennyeződésszinteket.

Nagy nedvszívó képességű és tartós felmosóbetét
Nagyméretű felmosóbetéttel és 300 ml-es víztartállyal rendelkezik, így könnyedén megtisztítja a kifolyt gyümölcslevet, lekvárt és szószt. Könnyen eltávolítható és mosható, így mindig újszerű marad.

Gyártó: TP-Link

Gyártói weboldal: https://www.tp-link.com/hu/smart-home/robot-vacuum/tapo-rv20-mop/

Garancia: 24+12 hónap garancia

További információk
Tömeg 0,000 kg
Típus

VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása

TP-Link Tapo RV20 Mop MagSlim LiDAR Navigation Robot Vacuum & Mop
155 660 Ft Kosárba teszem