Kezdőlap » Shop » Microsoft Xbox Series X 1TB Black

Microsoft Xbox Series X 1TB Black

214 750 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 214 750 Ft
  • 214 750 Ft
  • 214 750 Ft
Már csak 1 maradt.
Kiemelések:

Microsoft RRT-00010

Összehasonlítás
Cikkszám: 187880 Kategóriák: , , , , ,
Leírás

Raktáron :

XBOX SERIES X

A VALAHA VOLT LEGGYORSABB ÉS LEGERŐSEBB XBOX

POWER YOUR DREAMS
A SERIES X|S KONZOLRA OPTIMALIZÁLVA

Az Xbox Series X|S fejlesztőkészlettel készített játékoknál számottevően rövidebb a betöltési idő, és lenyűgöző látványt kínálnak akár 120 FPS-ig is

SZEREZD BE EGYSZERRE
Az intelligens játékletöltéssel egy támogatott játék egyszeri megvásárlásával mindig rendelkezésedre fog állni a legjobb elérhető verzió bármilyen konzolon.

JÁTSSZ TOVÁBB
Az Xbox Series X konzolon minden jobban néz ki és élvezetesebben játszható, a jövőbeli kalandoktól kezdve a jelenlegi kedvencekig, a klasszikus játékoktól kezdve az Xbox négy generációjának ezernyi kedvencéig.

12 TFLOP TELJESÍTMÉNY
A rendszerchip (SOC) által biztosított 12 teraflopos feldolgozási teljesítmény az AMD Zen 2 és RDNA architektúrával közösen olyan világokat alkot, amelyet közelebbről is szemügyre kell venni.

JOBBAN NÉZ KI. JOBBAN LEHET JÁTSZANI VELE.
Az AMD Zen 2 és RDNA architektúrájával felszerelt DirectX ray tracing valósághű fényeket, árnyékokat és pontos tükröződéseket biztosít a dinamikus, élő világok létrehozásához.

FIGYELJ, KÖRÜL VAGY VÉVE.
A 3D-s térbeli hang az audiotechnika újabb fejlesztése, amely összetett algoritmusok segítségével olyan magával ragadó életet hoz létre, mint a világok, amelynek középpontjában az élményeid állnak.

VALÓDI 4K-S JÁTÉK
Az Xbox Series X szenzációsan zökkenőmentes képkockasebességet biztosít akár 120 FPS-ig a HDR vizuális élményével. Le fognak nyűgözni az élesebb karakterek, a világosabb világok és lehetetlenül részletes, élethű 4K.
Az eredeti klasszikusok, például a Halo: Combat átalakultak olyan jövőbeli kedvencekké, mint a Halo: Infinite. Minden játék jobban néz ki és jobban játszható az Xbox Series X konzolon.

SEBESSÉGRE TERVEZVE
Az új rendszerchip (SOC) és az Xbox Velocity Architecture együtt gondoskodik a sebességről, az 1TB-os SSD és a CPU pedig a kezedbe adja a kormányt, így 1 perc alatt 120 FPS-re gyorsíthatsz.

RAJTA!
Gyorsabb betöltés. Gyorsabban idd az üdítőt. Az SSD-vel működő Xbox Series X konzolon a játékok számottevően gyorsabban töltődnek be.
A játékpaletta megváltoztatása. A gyors folytatás funkciójával zökkenőmentesen válthatsz több játék között, és azonnal folytathatod a játékot, ahol korábban abbahagytad.

BŐVÍTETT TARTALOM. VÁLTOZATLAN TELJESÍTMÉNY.
Az Xbox Series X|S konzol 1 TB Seagate bővítőkártyája a dedikált bővítőporton keresztül csatlakozik a konzol hátuljához, és megduplázza a konzol egyedi SSD-élményét, további játéktárolást biztosítva változatlan teljesítménnyel. (Külön vásárolható meg.)

TELJES KÖRŰ VEZÉRLÉS FINOMHANGOLT TELJESÍTMÉNY
Az új vezeték nélküli Xbox kontroller elegáns megjelenéssel, kifinomult kényelemmel és azonnali megosztással egészíti ki az ismert kedvencedet.

NYERTÉL
Mutasd meg. Koppints a megosztás gombra a sikered megörökítéséhez.

JÓ FOGÁS
A texturált ravaszok és ütközők jól foghatók, nem fog megcsúszni a kezed.

TELJES KÖR
Minden irányban módosítva. Az új hibrid I-választóval megoldhatod a kombinációkat úgy, hogy nem gabalyodnak össze az ujjaid.
Az Xbox Series X kompatibilis az Xbox One játékkiegészítőivel, és minden eddiginél gyorsabb reakcióidőt biztosít.

AZONNAL ELÉRHETŐ KÖNYVTÁR
Fedezd fel a következő kedvenc játékodat. Több mint 100 kiváló minőségű játékhoz férhetsz hozzá, valamint megkapod az Xbox Live Gold és az EA Play (hamarosan) összes előnyét, ha előfizetsz az Xbox Game Pass Ultimate bérletre.

VISSZAMENŐLEGES KOMPATIBILITÁS TÖBB EZER JÁTÉKKAL
Készülj fel a rövidebb betöltési időkre, a nagyobb felbontásra, a stabilabb képkockasebességre és a jobb bemeneti késésre az Xbox One, az Xbox 360 és az eredeti Xbox játékok ezreinél.

TECHNIKAI RÉSZLETEK
Az Xbox Series X keskeny kialakítása annak eredménye, hogy a hardver és a szoftver innovációit olyan tervezéssel kombinálják, hogy kimagasló sebességet és teljesítményt lehessen elérni.

LÉGCSATORNÁK
Az Xbox párhuzamos hűtési architektúrájában három légcsatorna egyenletesen osztja el a fejlett belső alkatrészek által generált hőt, így a konzol hűvös és csendes marad.

MEGOSZTOTT ALAPLAP
A megosztott alaplap egyenletesen elosztja a konzol belső hőmérsékletét, lehetővé téve a még nagyobb teljesítményt.

HŰTŐBORDA
A hűtőbordás ház egyedülálló, nem elektronikus alkatrész, amely a párhuzamos hűtést az egyedi kialakítással egyesítve növeli a teljesítmény megbízhatóságát.

PÁRAKAMRA
Az Xbox Series X párakamrája lehetővé teszi a hőmérséklet egyenletes eloszlását a magban.


Gyártó: Microsoft

Gyártói weboldal: https://www.xbox.com/hu-HU

Garancia: 12+12 hónap garancia

További információk
Tömeg 5,900 kg
VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása

Microsoft Xbox Series X 1TB Black
214 750 Ft Kosárba teszem