Kezdőlap » Shop » Panasonic SC-MAX3500EK Mini System Black

Panasonic SC-MAX3500EK Mini System Black

237 080 Ft

Close
Árösszefoglaló
  • 237 080 Ft
  • 237 080 Ft
  • 237 080 Ft
Nincs raktáron
Kiemelések:

Panasonic SC-MAX3500EK

Összehasonlítás
Cikkszám: 170688 Kategóriák: , , , , ,
Leírás

 Lenyűgöző basszus és rezonancia

A bulikhoz szükséges masszív mélyeket és rezonanciát az egyedi Bass Reflex rendszer tovább erősíti. Az egyedi hangút-kialakításnak köszönhetően a hang előre terjed, és a mélysugárzó egység mögött generált rezonancia sem vész el. Ez tovább erősíti a mélytartományt, és rendkívüli hangzást eredményez.

 A hangszóró pontos mélyeket és tiszta hangzást biztosít

A hangszóróegység számos műszaki megoldást alkalmaz. Papírkosarak szikomorfatartalmúak, amely anyagot a csúcsminőségű hangszerekhez használják, így nő a merevség és megszűnik a nem kívánt vibráció.

 Újonnan továbbfejlesztett, erőteljes küllem

A központi egység anyagában két határozottan eltérő, egy matt és egy fényes felületi textúra alkot elegáns kontrasztot, ezzel a MAX3500 minőségét és erejét kifejezve.

A lapos központi egység rugalmasabb elhelyezhetőséget biztosít a szobában, például a TV alatti polcon. Az újonnan továbbfejlesztett, erőteljes MAX3500 a lakberendezés dísze.

 Még nagyobb hordozható buli különféle fényhatásokkal

MAX Dance megvilágítás

Az ideális bulihangulat elérése érdekében a MAX fényhatásai jelentősen fejlődtek. A központi egységen nemrég helyet kapott megvilágítás forogva hoz létre szédítő hatást a szobában táncolók hangulatának fokozására. A hangsugárzó egység megvilágítása tovább fokozza a bulihangulatot.

 Élvezze a zenét a legjobb hangzással.

Helyi hangszínszabályzó-előbeállítás

A helyi hangszínszabályzó-előbeállítások széles kínálata mellett maximálisan kiélvezheti a különböző műfajú (rock, karaoke és másféle) zenék hangzását.

 Zenetovábbítás és fesztiválhangulat

DJ Jukebox / MAX Juke alkalmazás

Okostelefonról a belső memóriába rögzítheti kedvelt zenéit, hogy jöhessen a fesztiválhangulat. A DJ zenegép az 1000 szám tárolására alkalmas (4 GB) belső memórián túl USB-memóriaeszközről is képes számokat lejátszani vegyes lejátszás módban.

 Élvezze a karaoke funkciót családtagjaival, ismerősivel

A fő egységen két mikrofonbemenet is található, így a családtagokkal és barátokkal akár duettet is énekelhet. Az éneklést olyan funkciók is segítik, mint a Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control*, BGM Level Control és Mic EQ. Emellett az Echo funkció még jobb karaoke énekhatást eredményez.

 
 Élvezze a Panasonic TV képeit dinamikus hangzással

Ha a Panasonic TV képsorainak hangkimeneti jelét a MAX/AKX rendszeren szólaltatja meg, rendkívül dinamikus hangzást érhet el. Ez pedig nemcsak zenehallgatásra szolgál. Az erőteljes hangzás a zenei programok és koncertfelvételek képanyagát is tökéletesen kiegészíti.

Rendelhető : 2 munkanap

Gyártó: Panasonic

Gyártói weboldal: https://www.panasonic.com/hu/consumer/otthoni-szorakoztatas-es-hifi-rendszerek/mikro-es-mini-rendszerek/hi-fi-mikro-rendszerek/sc-max3500.html

Garancia: 24 hónap garancia

További információk
Tömeg 0,000 kg
VTSZ

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelések
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Még nincsenek értékelések.

Csak a bejelentekzett vásárlók tudnak véleményt írni.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Kosár

A kosara üres

Vásárlás folytatása